Information

HUSK OGSÅ AT SE UNDER NYHEDER!

Her finder du diverse informationer om jagtridningen i Sportsrideklubben.

Alle jagter I SPR er åben for medlemmer af SPR. Ponyer deltager i ponyfelt og heste over ponymål i heste feltet, uanset rytterens alder. Man skal være fyldt 10 år for at deltage.

Ponyfelt, betyder at her er må ponyer deltage, i et særligt ponyfelt. På andre jagter må ponyer IKKE deltage.

Følgefelt, vil forkomme påudvalgte jagter. Følgefeltet ledes af en kompetent rytter på vegne af jagtledelsen, der springes IKKE, feltet rider sidst og jagtruten følges hvor det er muligt. Påklædning er valgfri, dog må klubuniformen (rød jakke og hvide bukser, mm) ikke benyttes (tweed er altid pænt). Stiv hovedbeklædning er obligatorisk. Kræver medlemskab af SPR og betaling med en jagt check.

Ønsker du medlemskab af Sportsrideklubben tryk her : Medlemskab

Alle der rider jagt i SPR skal have underskrevet en erklæring om, at de gør det på eget ansvar, og at de har en gyldig forsikring.
Du kan udskrive den HER, scanne og sende den retur til mette@kaufmann.dk. Alternativt kan du aflevere den sammen med jagtcheck til førstkommende jagt. Ponyryttere skal have forældres underskrift. Ponyerklæring udskrives HER.

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på jagt@spr.dk.

Evt. kommentarer eller gode forslag til vores hjemmeside kan sendes til jagt@spr.dk.

Tilmeld dig vores telefonliste her på hjemmeside, så dine jagt kammerater kan finde dig.

De der ønsker at være med på denne telefonliste er velkomne til at sende en mail til mette@kaufmann.dk indeholdende navn og telefonnummeret der skal fremgå af listen.
Ingen vil komme på denne liste automatisk, og der vil kun komme navn og  telefonnumre på.

Skovkort til dyrehaven klik HER