Jagtkampagne

Jagtkampagne

Jagtkampagne på Gutshaus Stolpe

fra den 9. til 15. september 2018.

Kampagnen afholdes i år igen i Tyskland, i Stolpe der Peene, ca. 130 km kørsel øst for Rostock.

Vi skal bo på det meget skønne Gutshaus Stolpe, www.gutshaus-stolpe.de, et meget charmerende Relais & Chateaux hotel som ligge ned til floden Penne. Prisen er kun kommet i stand fordi hotellets ejeren, selv rider og meget gerne vil se os. Hotellet, som vi har for os selv, har alt hvad der skal til, for at få en god jagtkampagne, og staldene kommer til at ligge direkte i forbindelse med hotellet. Terrænet ligger lige ude for døren, og består næsten udelukkende af marker. To jagter bliver i omegnen og onsdag køre vi ca. 26 km til Schloss Vanselow og Familien von Maltzahn. De har en skøn jagt, som de af jer der var med i 2015 sikkert kan huske, og her rider vi med hunde. På de dage hvor der ikke rides jagt, kan der være andre fælles arrangementer.
Jagtkampagnen er forbeholdt ridende jagtryttere og deres ledsagere. Ingen hunde.
Det bliver med sikkerhed en helt uforglemmelig uge både for rytterne, ledsagere og heste.
 
PROGRAMMET FOR JAGTKAMPAGNEN SER SÅLEDES UD:
Søndag den 9. september 2018.
Kl. 14.00: værelser og stalden klar
Kl. 18.30 Åbnings- og gallamiddag i Festdragt (gerne herrerne i rødt) med efterfølgende dans.

Der rides 3 jagter, henholdsvis den 10. september, 12. september og 14. september.
Der kan, på jagtkampagner, forekomme forhindringer, der er mere udfordrende end beskrevet i prop. for jagter. For hundejagten betales dobbelt checkgebyr.
Den 11. og 13 september er mellemdage/fridage, med lidt jagtbygning, samt muligheder for rideture og udflugter m.v.

Alle dage er der fuld forplejning på hotellet. Drikkevare er for egen regning. Søndag er afrejsedag efter morgenmaden.

Hestene opstaldes i bokse af varierende størrelse, der vil være foldmulighed, og der er mulighed for fuld pasning i hele perioden af vores heste.

Prisen pr. person med fuld pension er 850 Euro i delt dobbeltværelse, og 995 i enkelt værelse.

Opstaldning er inkluderet. Prisen omfatter en hest i boks m. halm inkl. fodring og strøelse. Fuld pasning af hesten dvs. inkl. strigling, opsadling, rengøring efter jagt, foldordning, og pudsning af sadeltøj koster yderligere ca. 100 Euro. Prisen for ledsagere uden hest er 775 Euro.

Alle deltagere, såvel ridende som ledsagere, skal ved tilmeldingen betale fællesudgifter, 900 kr. for ridende og 600 kr. for ledsagere. Af hensyn til indgåede aftaler vedrørende antallet af deltagere og heste, vil dette beløb, ikke kunne forventes tilbagebetalt.

Anmeldelses frist er senest den 1. juni 2018. Man er først tilmeldt, når vi modtager endelig skriftlig tilmelding samt betaling for fællesudgifterne.

Endelig bemærkes, at Jagtledelsen fralægger sig ansvaret for heste under transport og opholdet. Eventuel brand-, transport- og sygeforsikring er Jagtledelsen uvedkommende, ligesom man ikke påtager sig ansvaret for bortkommet sadel tøj og andet udstyr. Jagtledelsen er heller ikke ansvarlig for evt. afbestillings forsikring.

Ved ankomsten skal hestene være nyskoede og forsynet med komplet sadeltøj, inkl. dækken og dækkengjord, grime og træktøjle, alt forsynet med ejerens og hestens navn.
Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Vi i Jagtledelsen er sikker på, at kampagnen på Guthaus Stolpe bliver en uforglemmelig oplevelse - så derfor sørg for at tilmelde dig i god tid.

Jagtledelsen

Tilmelding senest 1.06.2018 på http://sprjagt.dk/275-2 og indbetale på Jyske Bank konto 5020 200 405-2 eller mobil pay 60888 - mkr. kampagne og navn.

 

 

Tilmeldning til Jagtkampagnen 2018
Skriv antal
Skriv antal
Sender

 

 Jagtkampagner siden 1960