Jagtkampagne

Jagtkampagne

 møllerup

Jagtkampagne på Møllerup Gods fra den 10. til 16. september 2017

Kampagnen afholdes i år i Danmark, på det skønne Møllerup Gods, på Djursland,
Vi skal bo dels i Hovedbygningen og dels på Hubertuskroen, som udgør en del af Godset http://www.moellerupgods.dk .
Der er kun få værelser med eget bad. Godset er meget charmerende med værelser af varierende størrelse, men alle smukke og originale, de fleste med vask på værelset. Hubertuskroens værelser er ny istandsatte og kroen har også en lille pool.
Hestene kommer til at stå dels i herskabs stalden og dels i stævnebokse i ridehuset, begge er en del af Godsets nære bygninger.
Vi skal ride 2 jagter på Møllerup og 1 hos Familien Lindberg på Søholt Gods, ca. 15 min kørsel væk. Jagterne arrangeres i samarbejde med Jydsk Jagtrideklub.
På de dage hvor der ikke rides jagt, kan der være andre fælles arrangementer.
Jagtkampagnen er forbeholdt ridende jagtryttere og deres ledsagere. Ingen hunde.
Det bliver med sikkerhed en helt uforglemmelig uge både for ryttere, ledsagere og heste.
 
PROGRAMMET FOR JAGTKAMPAGNEN SER SÅLEDES UD:

Søndag den 10. september 2017.
Kl. 14.00: Værelser og stalden klar
Kl. 18.30: Åbnings- og gallamiddag i festdragt (gerne herrerne i rødt) med efterfølgende dans.

Der rides 3 jagter, henholdsvis den 11. september, 13. september og 15. september.
Der kan, på jagtkampagner, forekomme forhindringer, der er mere udfordrende end beskrevet i prop. for jagter.

Den 12. og 14. september er mellemdage/fridage, med lidt jagtbygning, samt muligheder for rideture og udflugter m.v.

Alle dage er der fuld forplejning på Hubertuskroen. Drikkevarer er for egen regning. Lørdag er afrejsedag efter morgenmaden.

Prisen pr. person med fuld pension er 7050 kr. i delt dobbeltværelse, næsten alle værelser har bad på gangen. Der er også meget få enkeltværelser, som vil koster 8500. kr.

Opstaldning er inkluderet. Prisen omfatter en hest i boks m. halm inkl. fodring og strøelse. Der er også mulighed for at bestille fuld pasning af hesten, dvs. inkl. strigling, opsadling, rengøring efter jagt og foldordning, til 800 kr. pr hest.

Prisen for ledsagere uden hest er 5700 kr.

Alle deltagere, såvel ridende som ledsagere, skal ved tilmeldingen betale fællesudgifter, 900 kr. for ridende og 600 kr. for ledsagere. Af hensyn til indgåede aftaler vedrørende antallet af deltagere og heste, vil dette beløb, ikke kunne forventes tilbagebetalt.

Anmeldelsesfrist er senest den 15. juni 2017. Der er, som sagt, ikke så mange værelser, hvorfor der kan blive udsolgt før den sidste tilmeldingsfrist. Man er først tilmeldt, når vi modtager endelig skriftlig tilmelding samt betaling for fællesudgifterne.

Endelig bemærkes, at Jagtledelsen fralægger sig ansvaret for heste under transport og opholdet. Eventuel brand-, transport- og sygeforsikring er Jagtledelsen uvedkommende, ligesom man ikke påtager sig ansvaret for bortkommet sadeltøj og andet udstyr. Jagtledelsen er heller ikke ansvarlig for evt. afbestillingsforsikring.

Ved ankomsten skal hestene være nyskoede og forsynet med komplet sadeltøj, inkl. dækken og dækkengjord, grime og træktøjle, alt forsynet med ejerens og hestens navn.
Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Vi i Jagtledelsen er sikre på, at kampagnen på Møllerup Gods bliver en uforglemmelig oplevelse – så derfor sørg for at tilmelde dig i god tid.

Jagtledelsen
Tilmelding nedenfor og Fællesudgifter skal indbetale på Jyske Bank konto 5020 200 4052 mkr. kampagne og navn.

Tilmeldning til Møllerup
Skriv antal
Skriv antal
Sender

 

 

 Jagtkampagner siden 1960