Der vil være  følgefelt på udvalgte jagter her i efteråret, nemlig   24/9 Tisvilde, 1/10 Donse og 29/10 Ledreborg.
Følgefeltet ledes af en kompetent rytter på vegne af jagtledelsen, der springes IKKE, feltet rider sidst og jagtruten følges hvor det er muligt. Påklædning er valgfri, dog må klubuniformen (rød jakke og hvide bukser, mm) ikke benyttes (tweed er altid pænt). Stiv hovedbeklædning er obligatorisk. Jagter med følgefelt vil blive annonceret på hjemmesiden.
Kræver medlemskab af SPR og betaling med en pony jagt check, hvor man skrive ”følgefelt på samt udfylde erklæring.
Hvis man af en eller anden grund, rider fra et af de almindelige jagter, og uden at være til gene kan vente på følgefeltet, mellem to repriser, må man godt ride videre sammen med følgefeltet.

Vi vil gerne opfordre alle til at tage godt imod nye ryttere, ikke kun når de kommer første gang, men også inkludere dem fremover. (f.eks. invitere dem med til det sociale vi har før og efter jagterne).
Hvis du gerne vil være evt. mentor for nye jagtryttere, bedes du sende en besked med dit mobil nr. og i hvilket område du står med din hest til mette@kaufmann.dk, så kommer du på listen.

Mentor ordning

Er du ny jagtrytter er du meget velkommen til at skrive til Mette Kaufmann (mette@kaufmann.dk ), der kan henvise dig  til en erfaren jagtrytter , som vil tage dig under sine vinger, være en slags mentor, evt. også uden for jagtdage. Det kunne f.eks. være at mødes, ride ture sammen, evt. nogle af de steder hvor der er faste spring, og i øvrigt være der med gode råd og vejledning.