Vinterjagt:

Myndighederne har nu åbnet lidt op, så man må være op til 25 ved et udendørs arrangement.

Vi tænker derfor at gennemfører en ”vinterjagt” under tilpassede former.

Søndag den 14.marts 2021 fra kl. 10.00. Eksakt tid sendes til hver enkelt deltager.

 Tilmeldingsfrist senest tirsdag den 9. marts kl. 23.59. Der modtages ikke tilmeldinger herefter.

Nedenstående tilmeldingsblanket bedes udfyldt. Begge felter er obligatoriske. Sendes til mette@kaufmann.dk

Tilmeldingsblanket:

*Dit navn: _______________

*Kører sammen med rytter: ______________ (Hvis man kører alene, skriv venligst alene).

Alle skal tilmelde sig, også selv om man har tilmeldt sig tidligere. Herefter vil man modtage yderligere information.

Ingen chauffører, hjælpere, familie eller lignende kan medtages – desværre. Ponyryttere chauffør, skal også tilmeldes, da de tæller med.

Ingen følgefelt eller tilskuere.

Betalingsfrist via mobil pay nr. 56490 senest tirsdag den 9. marts kl. 23.59.:

Skriv både rytter og hestens navn i kommentarfeltet (til jagtstatistikken) ,100 kr. for pony eller 150. kr. for hest.

Alle indbetalinger fra tidligere annoncerede jagt overføres.

Start, slut og mødested: Bakkens Parkerings plads er opdelt i nummererede rækker. Der rides i felter af 25 ryttere. Første felt rider kl. 10, og de andre efterfølgende. Der må ikke på noget tidspunkt være kontakt mellem de forskellige felter. Både start og afslutningsparole vil være i de respektive felter. Der vil på baggrund af de modtagne indbetalinger blive udskrevet lister med navne, som bliver brugt til opråb efter jagten.

Tilmeldte ryttere modtager inden lørdag information om deres starttidspunkt, samt hvilket møde område nummer de skal parkere i og ride fra. Ryttere der rider til jagten, skal ride direkte til deres mødeområde/ startsted. Dette må IKKE fraviges.

Hvert felt af 25 ryttere har adskilte, nummererede mødeområder på parkeringspladser (svarende til de tilsendte numre), hvor der parkeres. Felterne starter jagten fra parkeringspladsen i den nummerrækkefølge, felterne har. Jagten afsluttes også i det tildelte område, hvorfra der læsses eller rides hjem uden, at man blander sig med de andre felter.

Man må meget gerne give besked, hvis man bliver forhindret i at komme. Refundering af jagtindskud sker kun, hvis vi bliver nødt til at aflyse jagten.

Jagten tæller som en almindelig jagt.

Vejrforholdene eller Corona situationen på det pågældende tidspunkt kan medføre ændringer.

Meddelelse herom vil blive sendt til de jagtryttere, der har oplyst deres e-mailadresse, og i øvrigt lagt på internettet under www.spr.dk.

Vi glæder os til at se jer alle til jagt igen og ser frem til en god dag, selv om forholdene er anderledes, end vi er vant til.

 

Jagtrytteraften

Den traditionelle årlige jagtrytteraften må desværre aflyses. I stedet arbejder vi på at lave et jagtryttermøde på en hverdagsaften i en af de første uger efter vinterjagten. Nærmere herom, når vi ved mere.

 

Støt jagt  ved donation på mobil pay 64105
SPR underlag og tøj.
Vi har jo vores skønne underlag, men det har vist sig at være mere arbejde end fortjeneste.
Derfor har vi nu udliciteret dette og fremover kan I derfor købe vores hvide SPR underlag her : http://www.shopfreka.dk/shop/246-sportsrideklubben---spr/
Ud over underlag, er der også mulighed for at købe klistermærker med vores Logo, div Poloshirts , trøjer samt veste og jakker.
Støt SPR jagtridning
Donationer sker via Mobile Pay til 64105.
Klubuniformen er rød jakke, hvide bukser og sorte støvler
Vi mener, at sikkerhed godt kan gå hånd i hånd med vores klubuniform, som er røde jakker, hvide bukser og sorte støvler.
Mange vælger frivilligt at ride med sikkerhedsvest inden under den røde jakke, hvilket er muligt og også sikkert. Hvis der anvendes en luftbaseret sikkerhedsvest, kræver det naturligvis at ride jakken er stor nok til, at give plads til en udløsning af vesten.
Hos de jagtryttere, som bærer luftveste indenfor jakken, er rummeligheden løst enten ved indsyede elastiske indlæg, elastik i knapper eller simpelthen ved at bære en størrelse jakke, som kan rumme den oppustede vest.
Alle løsninger har vist sig anvendelige i brug.
Herudover er det nu også muligt at købe en rød jakke, hvor luftvesten er en integreret del af jakken.
Vi er en klub, som er kendetegnet ved traditioner og ceremonier, og det ønsker vi at holde fast i , når det samtidig er foreneligt med sikkerhed.
Ønsker man ikke at efterleve dette, kan man desværre ikke deltage i Sportsrideklubbens jagter.

Køb af jagt check.
Mobil pay nr. til jagtcheck er 56490.