Jagtkampangen i Tyskland aflyst !

SE her om efterårets jagter!

Vi lever jo  i en Covid 19 tid, præget af stor usikkerhed og mange begrænsninger for vores sport.

Vi har netop måtte aflyse årets Jagtkampagne, men håber til trods for situationen, at kunne gennemføre resten af efterårsprogrammet, dog underlagt visse midlertidige procedureændringer, som løbende vil blive tilpasset de ændrede anbefalinger.

Hvad angår Hubertusjagten kan vi kun håber, se tiden an,  og gøre hvad vi kan, for at få gennemført et arrangement, som ikke alene overholder gældende regler, men også således at vi opfører os ordentligt , så der ikke senere kan blive peget fingre af de røde jakker.

Efterårets program ligger på vores hjemmeside, men der kan hurtigt ske ændringer pålagt os udefra, så det gælder derfor om at følge nøje med.

Første jagt, som er søndag den 23 august, vil have mødested på Præstesletten. I bedes parkere enten på pladsen bag Bellevue, på P pladsen bag Kapervogns pladsen, ved Dyrehavsbakken, enkelte pladser ved Fortunen eller på de lovlige pladser ved Hjortekær.

Til alle jagter gælder foreløbigt følgende:
Da man kun må være 100 til et arrangement, vil der været krav om tilmelding og betaling på forhånd.
Man skal tilmelde sig ved at indbetale 100 kr. for pony eller 150. kr. for heste til mobil pay nr. 56490 og skriver både rytter og hestens navn i kommentar feltet.
Dette skal ske senest inden kl. 23.59  torsdagen før jagten, dvs. for først jagt er inden den 20.8. kl. 23.59.
Der modtages ikke tilmeldinger herefter.

Der vil på baggrund af de modtagne indbetalinger blive udskrevet en liste med navne, som bliver brugt til opråb efter jagten, så alene ryttere opført på denne liste vil blive noteret som fremmødt og startet til jagten.

Man skal herudover sende en mail til mette@kaufmann.dk hvis man, af en eller anden grund, har meget stærkt behov for at medbringe en hjælper på jorden, da denne person vil indgå i det samlede regnskab og dermed begrænsningen på de 100 personer – så husk at vedkommende dermed kan tage pladsen for en rytter.

I Dyrehaven og andre jagter, hvor vi ikke parkere samme sted, kan man godt køre ud sammen med sin hjælper, som derefter kan køre ud på egen hånd, de må bare ikke være til start, i pausen eller til afslutningen.

Der vil blive lagt et kort over ruten ud på vores hjemmeside efter kl. 18, dagen før jagten, dvs. første gang lørdag den 22/8 efter kl. 18, så evt. tilskuere kan planlægge sin egen tur o skoven. Tilskuere må dog hverken deltage før, under, eller efter jagten, uden at være tilmeldt, som beskrevet ovenfor.

Skulle der komme tilmelding af mere end 100, vil vi finde en måde at opdele arrangementet i 2 adskilte arrangementer, og der vil i givet fald komme særskilt information herom.

Vi beklager, at der ikke kan købes eller afleveres jagtcheck i dette efterår, men hvis man har nogen liggende, så er de også gyldige næste år😃

Og til sidst - blot for at præcisere -  er det jo helt klart at Hvis nogen skulle føle sig utilpas, ondt i halsen, feber, hoste el. lign, så skal man melde fra/ ikke komme.

Vi skal holde afstand, så godt vi nu kan, og i øvrigt prøve at opføre os efter de retningslinjer, der generelt er gældende i samfundet på dagen.

Støt jagt  ved donation på mobil pay 64105
SPR underlag og tøj.
Vi har jo vores skønne underlag, men det har vist sig at være mere arbejde end fortjeneste.
Derfor har vi nu udliciteret dette og fremover kan I derfor købe vores hvide SPR underlag her : http://www.shopfreka.dk/shop/246-sportsrideklubben---spr/
Ud over underlag, er der også mulighed for at købe klistermærker med vores Logo, div Poloshirts , trøjer samt veste og jakker.
Støt SPR jagtridning
Donationer sker via Mobile Pay til 64105.
Klubuniformen er rød jakke, hvide bukser og sorte støvler
Vi mener, at sikkerhed godt kan gå hånd i hånd med vores klubuniform, som er røde jakker, hvide bukser og sorte støvler.
Mange vælger frivilligt at ride med sikkerhedsvest inden under den røde jakke, hvilket er muligt og også sikkert. Hvis der anvendes en luftbaseret sikkerhedsvest, kræver det naturligvis at ride jakken er stor nok til, at give plads til en udløsning af vesten.
Hos de jagtryttere, som bærer luftveste indenfor jakken, er rummeligheden løst enten ved indsyede elastiske indlæg, elastik i knapper eller simpelthen ved at bære en størrelse jakke, som kan rumme den oppustede vest.
Alle løsninger har vist sig anvendelige i brug.
Herudover er det nu også muligt at købe en rød jakke, hvor luftvesten er en integreret del af jakken.
Vi er en klub, som er kendetegnet ved traditioner og ceremonier, og det ønsker vi at holde fast i , når det samtidig er foreneligt med sikkerhed.
Ønsker man ikke at efterleve dette, kan man desværre ikke deltage i Sportsrideklubbens jagter.

Køb af jagt check.
Mobil pay nr. til jagtcheck er 56490.