FORÅRS SÆSONEN HELT AFLYST!

COVID-19 har som bekendt haft stor indflydelse på vores forårsprogram, og med regeringens seneste udmelding, må vi desværre , med stor beklagelse , aflyse resten af forårets jagter.
Man må nemlig gerne  genoptage udendørs sport, hvis bare man overholder regeringens øvrige retningslinjer, dvs. ikke samles mere end  10 personer , holde afstand mm.

Regeringen  vil først vende tilbage med nye retningslinjer for forsamlinger den 8. juni, så jagtledelsen har på den baggrund valgt at vente til efteråret med at starte jagterne op igen.
Vi skal hele tiden sørge for at overholde myndighedernes anvisninger, samt sørge for at jagtridning ikke får et dårligt omdømme.

Diverse propositionerne for 2020 vil blive taget op til revision, når der er en afklaring på antallet af jagter der kan afholdes i år.

Hunting 4 juni i Værløse er også aflyst.

Hold jer til løbende orienteret via vores e-mails eller på sprjagt.dk.
Pas på jer selv og hinanden.

 

Støt jagt  ved donation på mobil pay 64105

SPR underlag og tøj.
Vi har jo vores skønne underlag, men det har vist sig at være mere arbejde end fortjeneste.
Derfor har vi nu udliciteret dette og fremover kan I derfor købe vores hvide SPR underlag her : http://www.shopfreka.dk/shop/246-sportsrideklubben---spr/
Ud over underlag, er der også mulighed for at købe klistermærker med vores Logo, div Poloshirts , trøjer samt veste og jakker.
Støt SPR jagtridning
Donationer sker via Mobile Pay til 64105.

Klubuniformen er rød jakke, hvide bukser og sorte støvler
Vi mener, at sikkerhed godt kan gå hånd i hånd med vores klubuniform, som er røde jakker, hvide bukser og sorte støvler.
Mange vælger frivilligt at ride med sikkerhedsvest inden under den røde jakke, hvilket er muligt og også sikkert. Hvis der anvendes en luftbaseret sikkerhedsvest, kræver det naturligvis at ride jakken er stor nok til, at give plads til en udløsning af vesten.
Hos de jagtryttere, som bærer luftveste indenfor jakken, er rummeligheden løst enten ved indsyede elastiske indlæg, elastik i knapper eller simpelthen ved at bære en størrelse jakke, som kan rumme den oppustede vest.
Alle løsninger har vist sig anvendelige i brug.
Herudover er det nu også muligt at købe en rød jakke, hvor luftvesten er en integreret del af jakken.
Vi er en klub, som er kendetegnet ved traditioner og ceremonier, og det ønsker vi at holde fast i , når det samtidig er foreneligt med sikkerhed.
Ønsker man ikke at efterleve dette, kan man desværre ikke deltage i Sportsrideklubbens jagter.

Køb af jagt check.
Mobil pay nr. til jagtcheck er 56490.