Grundet de forlængede Corona restriktioner og anbefalinger, ser vi os desværre nødsaget til at aflyse resten af jagt sæsonen 2020.
Vi er rigtig kede af at måtte tage denne beslutning, men mener stadig at det er den rette samfundsmæssige beslutning.
Begrænsningsforbuddet på 50 personer samt anbefalingerne om begrænset socialt samvær, vil både gøre det svært at afholde jagterne indenfor reglerne og svært at undgå forkert signalværdi.
En flok røde jakker til hest syner af meget og kombineret med socialt samvær, som ikke er let at undgå i denne sammenhæng, kan det virke voldsomt, unødvendigt og arrogant.

Vi er virkelig kede af det, men vi har vurderet, at det er det rigtige at gøre i den givne situation.

Håber vi ses 9. januar 2021 i Dyrehaven.

 

Støt jagt  ved donation på mobil pay 64105
SPR underlag og tøj.
Vi har jo vores skønne underlag, men det har vist sig at være mere arbejde end fortjeneste.
Derfor har vi nu udliciteret dette og fremover kan I derfor købe vores hvide SPR underlag her : http://www.shopfreka.dk/shop/246-sportsrideklubben---spr/
Ud over underlag, er der også mulighed for at købe klistermærker med vores Logo, div Poloshirts , trøjer samt veste og jakker.
Støt SPR jagtridning
Donationer sker via Mobile Pay til 64105.
Klubuniformen er rød jakke, hvide bukser og sorte støvler
Vi mener, at sikkerhed godt kan gå hånd i hånd med vores klubuniform, som er røde jakker, hvide bukser og sorte støvler.
Mange vælger frivilligt at ride med sikkerhedsvest inden under den røde jakke, hvilket er muligt og også sikkert. Hvis der anvendes en luftbaseret sikkerhedsvest, kræver det naturligvis at ride jakken er stor nok til, at give plads til en udløsning af vesten.
Hos de jagtryttere, som bærer luftveste indenfor jakken, er rummeligheden løst enten ved indsyede elastiske indlæg, elastik i knapper eller simpelthen ved at bære en størrelse jakke, som kan rumme den oppustede vest.
Alle løsninger har vist sig anvendelige i brug.
Herudover er det nu også muligt at købe en rød jakke, hvor luftvesten er en integreret del af jakken.
Vi er en klub, som er kendetegnet ved traditioner og ceremonier, og det ønsker vi at holde fast i , når det samtidig er foreneligt med sikkerhed.
Ønsker man ikke at efterleve dette, kan man desværre ikke deltage i Sportsrideklubbens jagter.

Køb af jagt check.
Mobil pay nr. til jagtcheck er 56490.